Ans de Jong

Voor een melding van overlijden kunt u mijn nummer dag en nacht bereiken

Reacties

   “Een uitvaart die recht doet aan het leven van de mens die is overleden is mijn uitgangspunt.”

Mede dankzij jou kunnen we terugkijken op een waardig afscheid van onze vrouw, (schoon)moeder en oma. Je bent echt in de wieg gelegd voor dit vak. Je luisterde naar ons allemaal, bent geduldig en hebt een warm hart. De communicatie met jou verliep soepel en vlot.

Wat is de familiekamer een uitkomst als een dierbare niet thuis opgebaard kan worden. Foto’s, tekeningen, muziek alles was er mogelijk om er een persoonlijke sfeer aan te geven. We konden er de rest van de familie dag en nacht ontvangen mits dat nodig was.

Wat ook heel bijzonder is, is de nazorg die je biedt. Nog steeds is er regelmatig een fijn contact.

We wensen een ieder die een dierbare moet verliezen een “Ans de Jong” toe als uitvaartverzorger!

Warme groet,
Familie Essenburg

Ans heeft de uitvaart van onze moeder verzorgd. Dat ging op een zeer prettige manier. Zij neemt de tijd, leeft gepast mee, stelt de juiste vragen en luistert goed, waardoor we ons gesteund voelden en onze moeder op een bij haar passende manier uitgeleide werd gedaan. Zij was bij Ans in goede handen en dat heeft ons enorm ontzorgd.

Monique en Jacqueline Donga

Ans is een enorm betrokken en persoonsgerichte uitvaartleider. Ze stelt zich vanaf het begin respectvol en deskundig op. Ze begeleidt de periode vanaf het overlijden tot de uitvaart op een zeer prettige, integere en persoonlijke wijze. Ze staat open voor wensen en denkt “out of the box” mee. Ook in de afhandeling na de uitvaart weet ze de juiste snaar te raken. Het afscheid van onze moeder is daardoor met recht onvergetelijk geworden.

Mentina Johanna

Het verliezen van een geliefde is verdrietig, pijnlijk en rauw. Terwijl de wereld om je heen verdergaat staat jouw wereld even stil. Het is dan zo fijn om iemand naast je te hebben die je hoort, ziet en begrijpt. Iemand die je bij de hand neemt en begeleidt in het organiseren van een onvergetelijk afscheid. Zo’n bijzonder iemand is Ans. Door haar warme persoonlijkheid en passie voor het vak gaf ze ons vanaf het allereerste contact al een goed gevoel. Ze voelde als een lichtpuntje in deze moeilijke tijd. De wensen van onze dierbare werden met respect, liefde en perfectie vertaald in een mooie, waardige dienst. Wij zijn Ans ontzettend dankbaar voor haar goede zorgen en grote steun.

Petra

Beste Ans,

We willen je graag laten weten dat jij, met je warme en persoonlijke benadering een belangrijke bijdrage hebt geleverd aan een goed afscheid van onze (schoon)vader. Van de allereerste kennismaking tot je begeleiding voor, tijdens en na de plechtigheid, jouw woorden, jouw ervaring en vooral jouw persoonlijke aandacht met oprechte belangstelling en met begrip en souplesse voor de eigenaardigheden binnen onze familie, zijn ons als nabestaanden tot grote steun geweest.

Hartelijke groeten van Hans & Mechteld

Wilt u contact met mij opnemen? Dat kan via onderstaande gegevens of via het contactformulier.