Ans de Jong

Voor een melding van overlijden kunt u mijn nummer dag en nacht bereiken

Na de uitvaart

   “Een uitvaart die recht doet aan het leven van de mens die is overleden is mijn uitgangspunt.”

Nazorg

Wilt u na de uitvaart napraten of vindt u het fijn om samen met mij te kijken wat er nog nodig is aan advies of emotionele steun kan dat en kom ik bij u langs. Dit kan gaan om het opruimen van het huis van uw dierbare, financiële zaken of om het verlies en gemis dat u ervaart. Ik kan u daarbij adviseren en ook in contact brengen met mensen die hier vakkundig in zijn.

 

Misschien wilt u na een aantal weken na de uitvaart bedankkaartjes sturen naar de mensen die u bij hebben gestaan, daar kan ik u bij helpen.

Grafmonument of urn

Het kiezen van een grafmonument of urn is iets waar u de tijd voor kunt nemen. Dat hoeft niet meteen na de uitvaart. Wanneer u daar aan toe bent kunt u zich laten informeren over de mogelijkheden die er zijn. Wilt u een steen of een ander monument bij het graf? Of als uw dierbare is gecremeerd kunt u kiezen of u de as van uw dierbare thuis wilt hebben of liever wilt laten verstrooien. Misschien heeft de overledene bij leven hele duidelijke wensen aangegeven en kunnen we deze wensen verzorgen. U kunt dit zelf regelen of mijn hulp daarbij vragen.

Wilt u contact met mij opnemen? Dat kan via onderstaande gegevens of via het contactformulier.